Installatie kopernatwerken

Installatie van kopernetwerken

Een flink stuk van de hedendaagse databekabeling wordt nog steeds uitgevoerd in koper. Voor de kortere afstanden (minder dan 100m) is dit nog steeds een goede en economische oplossing. Vaak wordt koper gebruikt in het laatste segment van het datanetwerk van de patchkast naar de werkpost. Voor langere afstanden of voor de verbinding tussen patchkasten is glasvezelbekabeling de aangewezen oplossing.

Kopernetwerken op maat

De aanleg van koper netwerken behoort tot één van onze specialiteiten. Afhankelijk van uw noden, zoals de te overbruggen afstand en de vereiste bandbreedte kan Mahieu Cabling Services uw kopernetwerk uitvoeren in cat.6, cat.6A, of cat.7 kabel.

Na een analyse levert Mahieu Cabling Services deskundig ontwerpadvies voor de aanleg van een gestructureerd bekabelingsnetwerk voor al uw data- en telecommunicatie toepassingen.

Vakkundige installatie ter plaatse

Bij de installatie van een kopernetwerk worden alle verbindingen ter plaatse afgemonteerd:

  • Alle connectoren worden volgens de regels van de kunst aangezet
  • Iedere aansluiting wordt genummerd. Ook een kleurcode is mogelijk: Mahieu Cabling Services past zich aan aan de wensen van de klant.

De aanleg wordt door onze goed opgeleide monteurs verricht, waardoor u de garantie krijgt voor een goed werkend datanetwerk

Een zorgeloze garantie

Mahieu Cabling Services is door Panduit aangesteld als Registered Installation Company. Dit betekent dat wij op een vakkundige manier enkel de beste materialen gebruiken. Daardoor kunnen wij een systeemgarantie bieden van 25 jaar, zowel op het uitgevoerde werk, als op de gebruikte materialen